ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός με 2 δώρα απο την As Company! Kερδίστε 1 μικρόφωνο καραόκε ή 1 επιτραπέζιο παιχνίδι παντομίμας.

Οι απόκριες έφτασαν και μας δίνεται η ευκαιρία για διασκέδαση με φίλους και την οικογένεια μας. Τί καλύτερο απο συγκεντρώσεις σε σπίτια φίλων για φαγητό, ποτό και ατελείωτη διασκέδαση με επιτραπέζια παιχνίδια και όχι μόνο!
Σε συνεργασία με την As Company σας κάνουμε δώρο 1 μικρόφωνο Καραόκε και 1 επιτραπέζιο παιχνίδι παντομίμας για ατελείωτη διασκέδαση. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια.

Μικρόφωνο Καραόκε Rocket

Για αυτό το μικρόφωνο Καραόκε δεν έχω λόγια. Άριστος ήχος σε συνδυασμό με εφέ echo, συνδέεται με όλες τις smart συσκευές μεσω bluetooth και μπορείς να διαλέξεις όποιο τραγούδι θες και να τραγουδήσεις μέσω του μικρόφωνου. Ατελείωτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Η 5χρονη κόρη μου δεν το αφήνει απο τα χέρια της!

Περιγραφή:

Ασύρματο μικρόφωνο Καραόκε Rocket με δυνατότητα φωνητικής ενίσχυσης, bluetooth, λειτουργία hands free με τη Siri. Χρησιμοποίησέ το για όλα τα είδη μουσικής που μπορείς να φανταστείς. Βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου ενώ τραγουδάς. Με λειτουργία auto tune. Τραγουδάς στο μικρόφωνο και ο ήχος βγαίνει από κάτω. Συνδέεται με οποιαδήποτε smart συσκευή μέσω bluetooth. Το μικρόφωνο μιξάρει τη φωνή σου με τη μουσική. Πρόσθεσε εφέ echo για να βελτιώσεις τον ήχο σου. Δουλεύει με οποιαδήποτε μουσική στο youtube, οποιοδήποτε app καραόκε και τη δική σου μουσική συλλογή. Ασύρματο με εμβέλεια μέχρι 10μ. Δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε επιπλέον app. Ηλικία 5 ετών +.

Μπορείς να το βρεις στα καταστήματα παιχνιδιών και διαδικτυακά εδώ:
https://www.astoys.gr/index.php?route=product/product&path=1001009_21009005&product_id=70829

Επιτραπέζιο Παντομίμα της Παρέας

Την παντομίμα φυσικά και την ξέρεις και σίγουρα έχεις παίξει άπειρες ώρες με την παρέα σου. Το ωραίο με το συγκεκριμένο επιτραπέζιο είναι ότι παίζεται αντίστροφα! Δηλαδή η παρέα κάνει παντομίμα και μόνο ένας προσπαθεί να τη βρει! Μπορείς να φανταστείς πόσο πλάκα έχει να προσπαθούν πολλά άτομα μαζί να περιγάψουν φράσεις ή λέξεις… Η συσκευασία περιέχει 300 κάρτες (600 θέματα), οπότε δεν θα βαρεθείς γρήγορα το παιχνίδι.

Περιγραφή:

Επιτραπέζιο για όλη την παρέα. Το κλασικό παιχνίδι της παντομίμας από την αντίστροφη για απίστευτο γέλιο! Τώρα η παρέα κάνει παντομίμα και μόνο ένας είναι αυτός που πρέπει να λύσει το γρίφο! Ηλικία 6 ετών +.

Μπορείς να το βρεις στα καταστήματα παιχνιδιών και διαδικτυακά εδώ:
https://www.astoys.gr/index.php?route=product/product&product_id=59991

Σε συνεργασία με την As Company κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό, 1 μικρόφωνο Καραόκε και σε 1 ακόμη τυχερό νικητή ,1 επιτραπέζιο παιχνίδι παντομίμας . Για να τα κερδίσεις πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα:

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook  του  HOW ARE YOU MUM, εδώ: https://www.facebook.com/howareyoumum/

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook της εταιρείας As Company, εδώ: https://www.facebook.com/ascompanygr/

3.Κοινοποίηση της φωτό , tag  3 φίλους σας και πείτε μας ποιό απο τα 2 δώρα διεκδικείτε.

Προαιρετικά ακολουθήστε μας και στο instagram εδώ:  https://www.instagram.com/how_are_you_mum/?hl=el

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα  07/02/2018 και  θα λήξει στις 11/02/2018 και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

Όροι διαγωνισμού:

1.To FACEBOOK Page της Howareyoumum διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την AS Company, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθούν στους τυχερούς  τα παραπάνω δώρα.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις7/02/2018 έως τις 11/02/2018 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και κοινοποίηση της φωτό και tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.

4.Για την ανάδειξη των νικητών θα διεξαχθεί κλήρωση και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν με σχετικό post στις 12/02/2018.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο http://bit.ly/2qz2JlM  . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο facebook page.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία As Company, για τα υπέροχα δώρα της και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!!!

 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

3 comments on “Διαγωνισμός με 2 δώρα απο την As Company! Kερδίστε 1 μικρόφωνο καραόκε ή 1 επιτραπέζιο παιχνίδι παντομίμας.

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. το καραόκε για τις ανηψιες μου!!

    Μου αρέσει!

  3. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΠΟΤΑΣ

    Το επιτραπέζιο.@marthavlachogianni, @panagiotiskalogerakis, @evikapota

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.