ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι, Yeti in my spaghetti!

Τα σχολεία έκλεισαν, καιρός για παιχνίδι! Σε συνεργασία με την As company,  κάνουμε δώρο σε έναν τυχερό το καινούργιο επιτραπέζιο, Yeti  in my spaghetti!

Ο Yeti είναι ένα χαρούμενο και λίιιιγο περίεργο ανθρωπάκι-φαντασματάκι, το οποίο κάθεται πάνω σε 30 πλαστικά μακαρόνια που βρίσκονται τοποθετημένα σε ένα μεγάλο κόκκινο μπολ. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τραβήξουμε με προσοχή τα μακαρόνια χωρίς να πέσει ο Yeti μέσα στο μπολ. Νικητής είναι όποιος καταφέρει να μαζέψει τα περισσότερα μακαρόνια χωρίς να ρίξει τον Yeti. Το καλό είναι ότι μπορούν να παίξουν πολλοί παίκτες και έτσι το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Υπέροχο παιχνίδι, εύκολα κατανοητό ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες που βοηθά στο να αναπτυχθούν οι κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το Jenga για μικρά παιδάκια! Εμείς πάντως το παίζουμε οικογενειακά και περνάμε διασκεδαστικά την ώρα μας!

Αν θες να το κερδίσεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

1.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook  του  HOW ARE YOU MUM, εδώ: https://www.facebook.com/howareyoumum/

2.Κάντε FOLLOW στη σελίδα facebook της εταιρείας As Company, εδώ: https://www.facebook.com/ascompanygr/

3.Κοινοποίηση της φωτό και κάντε tag  3 φίλους σας, που θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δώρο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα  19/06/2018, και  θα λήξει 24/06/2018 και ώρα 23:59.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 βήματα!

Όροι διαγωνισμού:

1.To FACEBOOK Page της Howareyoumum διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την AS Company, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό το παραπάνω δώρο.

2.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται στη Howareyoumum.gr, ή συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3.Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 19/06/2018 έως τις 24/06/2018 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν follow στις παραπάνω σελίδες και κοινοποίηση της φωτό και tag 3 φίλους στο post του διαγωνισμού.

4.Για την ανάδειξη του νικητή  θα διεξαχθεί κλήρωση.

5.Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί  και 1 αναπληρωματικός  νικητής, στον οποίο θα διατεθεί  το δώρο  που τυχόν δεν θα παραληφθεί  εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής. Εάν ο πρώτος  νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας δώσει τα στοιχεία του εντός 3 ημερών από  την ανάδειξη του, τότε το δώρο πάει στον δεύτερο νικητή.

6.Η Howareyoumum.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τo όνομα του νικητή στον ιστότοπο http://bit.ly/2qz2JlM  . Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

7.Η Howareyoumum.gr δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο facebook page.

8.Η Howareyoumum.gr  διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

9.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.

Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία As Company, για τα υπέροχα δώρα της και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει!!!

 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

0 comments on “Κερδίστε το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι, Yeti in my spaghetti!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.